Begeleide Fietstochten

fiets stuur

Deze zomer neemt een gids je mee op de fiets om Westerlo te verkennen. Op 9 en 28 juli en 6 en 11 augustus pedellen we aan een gezapig tempo door de Parel van de Kempen. Vertrek om 13.30 uur aan Toerisme Westerlo. Tickets voor de begeleide fietstocht met ijsje en picknick met streekproducten kosten 14 euro per persoon. Ze zijn te koop in de webshop of bij Toerisme Westerlo.

De gids neemt 15 fietsers mee voor een tocht van 20 à 25 kilometer langs rustige wegen en mooie, bekende en minder bekende plekjes. Onderweg krijg je op een duidelijke en amusante manier uitleg over de adellijke familie de Merode, de rol van de norbertijnen in de Westerlose geschiedenis en zoveel meer. Er is een korte stop voor een ijsje. Na afloop is er een picknick met streekproducten.
Je brengt best je eigen fiets mee. Wil je een fiets huren? Toerisme Westerlo geeft je graag alle info over de mogelijkheden. 

Zowel tijdens het fietsen als bij de tussenstop en de afsluitende picknick worden de geldende coronamaatregelen gerespecteerd.

9 juli en 6 augustus hebben hetzelfde programma en 28 juli en 11 augustus hebben hetzelfde programma

 

logo sport vlaanderen