Gravinnekespad

kids bos gravinnekespad

Het Sprookjesbos werd Gravinnekespad.

Deze winter namen we afscheid van het Sprookjesbos in de Beeltjens. Maar niet getreurd. Er is een fan-tas-tisch belevingspad in de plaats gekomen! Nóg plezanter dus. En dan zeiden we nog niets over de belangrijke rol voor ons gravinneke ...

Het Gravinnekespad is heerlijk om met het hele gezin te doen.
Kinderen tussen 3 en 10 jaar amuseren zich kostelijk. Ze krijgen maar niet genoeg van de houten (en educatieve) spelelementen. Zintuigen worden volop geprikkeld. Terwijl ze over kronkelende paadjes lopen, op boomstammen klauteren, gek doen, lekker vuil worden ... leren ze het bos en haar bewoners kennen. En wie zegt dat de fun stopt wanneer je 11 wordt? Uren speelplezier voor jong en oud gegarandeerd. Wandelen was nog nooit zo plezant.
Het pad start in het speelbos tegenover de speeltuin van het Boswachtershuis, Papedreef 1 Westerlo.

Een wandeling langs het Gravinnekespad kan nog leuker. Hoe? Reserveer een begeleider. Die neemt een groep(je) mee voor een extra, unieke beleving in het bos. Het perfecte verjaardagsfeestje of de beste schooluitstap. Reserveer hier voor je groep.

Het Gravinnekespad werd gerealiseerd door Natureplay in samenwerking met de gemeente Westerlo, ANB en Kempens Landschap. 

natureplay

kids beeltjens
kids beeltjens