Gravinnekespad

kids bos gravinnekespad

Sprookjesbos wordt Gravinnekespad.

Deze winter namen we afscheid van het Sprookjesbos in de Beeltjens. Maar niet getreurd. Er komt een fan-tas-tisch belevingspad in de plaats! Nóg plezanter dus. En dan zeiden we nog niets over de belangrijke rol voor ons gravinneke ...

Het Gravinnekespad is heerlijk om met het hele gezin te doen.
Kinderen tussen 3 en 10 jaar amuseren zich kostelijk. Ze krijgen maar niet genoeg van de houten (en educatieve) spelelementen. Zintuigen worden volop geprikkeld. Terwijl ze over kronkelende paadjes lopen, op boomstammen klauteren, gek doen, lekker vuil worden ... leren ze het bos en haar bewoners kennen. En wie zegt dat de fun stopt wanneer je 11 wordt?

Papieren dromen kregen de afgelopen weken in het atelier al vorm. Nu wordt de houten werkelijkheid écht tastbaar bij de plaatsing en afwerking in het bos. Het Gravinnekespad groeit meer en meer naar een super, spiksplinternieuw belevingspad. Uren speelplezier voor jong en oud gegarandeerd. Wandelen was nog nooit zo plezant.

Op zondag 22 mei openen we het Gravinnekespad met een spetterend feest. Kom tussen 14 en 18 uur als één van de eerste het pad uitproberen en verkennen. En geniet van straatanimatie en attracties op kindermaat.

Een wandeling langs het Gravinnekespad kan nog leuker. Hoe? Reserveer een begeleider. Die neemt een groep(je) mee voor een extra, unieke beleving in het bos. Het perfecte verjaardagsfeestje of de beste schooluitstap. Groepen zijn welkom vanaf 9 mei. Reserveer hier

gravinnekespad opening feest
kids bos gravinnekespad opening