Sprookjesbos

sprookjesbos vertellers

Op 2 november 2021 is het feest in het Sprookjesbos. Onze sprookjesvertellers verwelkomen die dinsdag alle jongens en meisjes (3-7 jaar) die houden van grappige, gekke of spannende verhaaltjes. Nieuwsgierige gezichtjes mét rode kaboutermuts passen perfect bij dorre blaadjes in alle kleuren. Tijdens een korte wandeling kraken ze onder hun voeten, als koekjes in je mond. Of onder wielen van de buggy ... we stippelden namelijk een 100% buggyproof traject uit.

Afspraak om 14 uur aan jeugdherberg Boswachtershuis, Papedreef 1 in Westerlo.
Bestel hier een ticket voor slechts 5 euro. Grote mensen hoeven helemaal niets te betalen, maar mogen wel meewandelen.

 

Je wil het Sprookjesbos op een andere dag ontdekken?
Met de IZI.TRAVEL app geniet je op je eigen tempo met gezin, familie of vrienden van de interactieve sprookjeswandeling. Wanneer je maar wil. De interactieve audiogids in de app loopt over van verhaaltjes, liedjes en opdrachtjes voor jonge kinderen. Daarmee wordt een wandeling in het sprookjesbos een unieke, toffe ervaring. De app vertelt je zelfs hoe je moet wandelen. Verdwalen gaat dus echt niet gebeuren. 
Hoe begin je eraan? Heel simpel.
Download hier de audiogids. Dan kan je die tijdens de wandeling offline gebruiken.
Of scan de QRcode aan het Boswachtershuis, open de link naar de audiogids en je kan starten.

 

Maar ook voor groepen duurt het Sprookjesseizoen extra lang. Nog tot 31 oktober 2021 kan jouw groep zich voor even in een sprookjesboek wanen tijdens een verjaardagsfeestje, schooluitstap of familietrip. 
Picknicken kan dan ’s middags op het overdekte terras. Na de middagpauze krijgen de kids niet genoeg van de houten speeltoestellen of het avonturenparcours. Een halve dag programma in de namiddag kan natuurlijk ook. Reserveer snel!

Sprookjesbos
Papedreef 1
2260 Westerlo
België