Stabbelwandelingen

herfst kinderen winter

Door de aanhoudende coronacrisis en de nood om erop uit te trekken in de natuur besloten de gemeenten Herselt, Hulshout, Geel, Meerhout, Laakdal en Westerlo om dit najaar en deze winter nieuwe Stabbelwandelingen te organiseren. In elke gemeente is er een lange en korte  route langs de wandelknooppunten. Het "Stabbelmysterie" bij de korte wandelingen maakt het extra avontuurlijk voor kinderen.  Jonge speurneuzen die minstens vier van de zes raadsels oplossen, maken kans op een mooie prijs.

De bordjes van het stabbelmysterie blijven hangen tot 21 februari. Ideaal voor een toffe activiteit met je gezin, familie of vrienden de volgende weken. Doe het wel coronaveilig. Gezinnen die onder hetzelfde dak wonen, mogen samen wandelen. Als je 1,5 meter afstand houdt, mag je met 3 andere personen samen wandelen. Kinderen -12 jaar tellen niet mee.

Stabbelbrochure
De gratis brochure met de wegbeschrijving van de zes lange en zes korte Stabbelwandelingen (inclusief de opdrachten van het Stabbelmysterie) is verkrijgbaar bij Toerisme Westerlo. Je kan ze ook bestellen in de webshop of hier downloaden.

Volg Stabbel en post toffe foto's van jouw Stabbelavontuur op facebook.