Update corona

Toerisme Westerlo blijft tot minstens 24 mei gesloten. De medewerkers zijn wel aan het werk en dus telefonisch en via mail bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. 

De maatregelen die op 12 maart zijn ingevoerd door de Nationale Veiligheidsraad zijn absoluut noodzakelijk om een verspreiding van het coronavirus te beperken en risicogroepen te beschermen.
De maatregelen hebben een enorme impact op elk van ons. Ook de toeristische sector is hard getroffen. Groepsbezoeken, alle recreatieve activiteiten en evenementen werden geannuleerd, cafés en restaurants gesloten.  

Wil je weten welke Westelse ondernemers bereikbaar zijn voor hun klanten of andere diensten aanbieden, zoals thuislevering? Check ondernemendwesterlo.be.

Stilaan gaan we naar een versoepeling van de maatregelen. Toch zal het nog een tijdje duren voor alle toeristische activiteiten weer 100% kunnen hervat worden.

We hopen dat iedereen, ook nu nog, de opgelegde maatregelen respecteert zodat we jullie binnenkort gezond en wel opnieuw mogen verwelkomen in onze Parel van de Kempen.

 meisje